Aktualitás Híreink

PLÉBÁNIAI TÁJÉKOZTATÓ 04.08-tól

Hirdetés Nagycsütörtök/Húsvétvasárnap

A húsvéti gyónás/ szentáldozás az alábbiak szerint történhet:

Először néhány ajánlás:
 Vegyük figyelembe, hogy e különleges helyzetben van lehetőségünk otthon maradni, a tökéletes bánat és lelki áldozás lehetőségével élni. Ez valóban nem ugyanaz, mint a gyónás és az áldozás, de mint a történelemben már sokszor, kivételes helyzetekben ne vessük el ezeket sem.
 Húsvéti szentáldozáshoz csak egészségesen jöjjünk! Felelősek vagyunk egymásért! (5. parancs) Használjunk maszkot!
 Kérjük idős, krónikus beteg testvéreinket, hogy amíg a hatóságok ezt ajánlják, inkább maradjanak otthon, illetve telefonon, irodaidőben (keddtől) jelezzék gyónási/áldozási szándékukat, hogy alkalomadtán kereshessük őket!
 Kérjük azokat az időseket, akiket családjuk arra biztat, hogy maradjanak otthon, tegyék ezt meg, maradjanak otthon, és inkább telefonon jelezzék szándékukat az irodában (keddtől)!
 Az állami és egyházi rendelkezéseket figyelembe véve,
• Nagycsütörtökön 14 és 15.15 között, és
19.30 és 20.15 között,
• Húsvét vasárnap 10.30 és 11.15 között (ha nincs állami szigorítás)
lesz áldoztatás és általános feloldozás a plébánia udvarán.
(aki csak tudja, e-mailen jelezze részvételi szándékát, így visszajelzést kaphat, hogy mikor javasolt érkeznie; snfoplebania@gmail.com )
 Belépni a Templom utca 111. felől lehet, a 2 m-es távolságot szigorúan tartani kell /az utcán is/, és valamilyen maszkot vagy sálat viseljünk az arcunk előtt! Ki lesz téve kézfertőtlenítő. A feloldozás/ áldoztatás a terasz alatt lesz, esős időben is. Kimenni az udvaron át, a Hősök tere felé lehet. Nagyon fontos, hogy az utcán is betartsuk a szabályokat, ne csoportosuljunk, hiszen ezzel ezt a lehetőséget kockáztatnánk. Hívjuk inkább telefonon az ismerősöket!
 A plébánia udvaron húsvéti mécses kapható 400 Ft-ért, és plébániánk újságja, az Üdvözlégy legújabb száma is elvihető 200 Ft-ért (pénzt váltani nem tudunk)
 Lehetőség szerint később is tartunk áldoztatást, de az állami előírások bármikor szigorodhatnak, ekkor azokat betartjuk!

Nagycsütörtöki szentmise

Nagypénteki keresztút

Nagypénteki szertartás

Nagyszombati szentmise

04.12. Vasárnapi percek 4. rész

“Üdvözlégy” Hírújság, 2020 Húsvét

Soroksár Főplébánia Gazdasági Bizottságának felhívása

Hit és erkölcstan beiratkozás